ca 4 pers
ca 800 gram potatis
1 bunt sparris
1 bunt salladslök
1 paket salladsost/fetaost
1 kruka persilja
Ingredienser dressing:
2 msk dijonsenap
1 msk honung
1 msk vitvinsvinäger
1 dl rapsolja
Salt & svartpeppar
Gör så här:
Dressing: Blanda alla ingredienser utan olja med en gaffel.
Häll sedan i oljan i en stråle och vispa ihop dressingen med gaffeln.
Smaksätt med salt och peppar.
Koka potatisen i salt vatten tills den blir mjuk.
Koka sparrisen ”al dente” och skär i bitar.
Stek eller grilla salladslöken med lite salt.
Smula sedan sönder fetaosten och blanda den med den varma potatisen, dressingen, finhackad persilja, sparris och salladslök. Smaka av med salt.
Servera den direkt till något gott grillat.
Ursprung: fridasfood.ellematovin.se/