Adriatisk kyckling med ajvar relish och pasta

4 port

360 g galettipasta (eller valfri pastasort)
ca 600 g kyckling, minutfilé
2 vitlöksklyftor
1 msk torkad oregano
3/4 tsk salt
2 krm svartpeppar
1 msk olivolja
1 burk ajvar relish

Servera med en grönsallad med gurka och cocktailtomater.

Gör så här:
1. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen.
2. Krydda minutfiléerna med vitlöksklyftor (pressade), torkad oregano, salt och svartpeppar.
3. Pensla kycklingarna med lite olivolja och stek i olja i en stekpanna 2-3 min per sida, eller tills kycklingen är helt genomstekt.
4. Lägg upp 1 burk ajvar relish i en skål (alternativt blanda vald mängd med pastan) och servera till kyckling, nykokt pasta och grönsaker.

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

Ursprung: Linas Matkasse

Lämna ett svar